DISTRIBUIȚI
catuse1

La data de 16 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa – Inspectoratul de Poliție Județean Dolj au depistat un bărbat, de 22 de ani, din localitatea Pleniţa, urmărit la nivel internaţional.

Pe numele acestuia, autoritățile judiciare franceze au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de trafic de persoane şi proxenetism, în perioada 2014- 23 ianuarie a.c..

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Dolj şi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă.

Acesta a fost introdus în Arestul I.P.J. Dolj, urmând să fie prezentat magistraților de la Curtea de Apel Craiova în vederea emiterii mandatului şi demarării procedurilor de predare către autoritățile din Franța.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here