DISTRIBUIȚI
retinut 26085500

Un bărbat, pe numele căruia autorităţile olandeze au emis un mandat european de arestare pentru furt calificat, a fost depistat de poliţiştii din Constanța, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

La data de 9 mai a.c., poliţiştii de la investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanța au depistat un bărbat, de 39 de ani, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, magistrații Tribunalului Amsterdam au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, pe teritoriul Olandei.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanța.

De asemenea,  până la finalizarea procedurilor de predare către autoritățile olandeze, magistrații Curţii de Apel Constanța au dispus măsura arestării celui în cauză, pentru 15 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here