DISTRIBUIȚI

În timp ce desfășurau activități pe linie rutieră în localitatea Vărbilău, polițiști din cadrul Postului Comunal Aluniș au observat în trafic un autoturism al cărui conducător auto a accelerat la semnalul lor, continuându-și deplasarea. S-a procedat la urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare autoturismul fiind găsit abandonat pe raza satului Vărbilău.

Ca urmare a verificărilor efectuate, conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat din localitate, care avea suspendat dreptul de a conduce, pentru  comiterea aceleiași infracțiuni.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte a aprobat reunirea celor două dosare penale și a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de acesta, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de ”conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având acest drept suspendat”.

Totodată, polițiștii au dispus reținerea persoanei în cauză pentru 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte în vederea luării unei măsuri preventive, iar procurorul de caz a dispus controlul judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, cu obligația de a nu părăsi limitele localității de domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here