DISTRIBUIȚI
pistol

ACL a depus plângere penală pe numele organizației PSD Ilfov, acuzând că membri ai săi au amenințat un primar liberal cu pistolul, duminică, în timpul turului doi al alegerilor prezidențiale.
 
 Incidentul s-a produs în condițiile în care duminică, membri ai PSD Ilfov au continuat să împartă în localitățile din județ pliante în care li se transmiteau alegătorilor, în mod mincinos, că primarii lor votează cu Victor Ponta, se arată într-un comunicat remis Ziare.com de ACL.
 
 „De la pliantele mincinoase la amenințarea cu pistolul nu a mai fost, pentru PSD, decât un singur pas. Primarul PNL din Periș, Anghel Albu a oprit trei mașini cu nr. IF 20 COP, nr. B 200 WZZ și IF 77 KLM, în care se aflau cei care împărțeau pliantele cu numele lui și le-a cerut să oprească imediat această batjocură la adresa locuitorilor.
 
 Reacția oamenilor Gabrielei Firea a fost promptă: au scos pistolul și l-au amenințat pe primarul Albu să tacă și să-i lase în pace. După mai multe confruntări verbale între primar și ‘pistolarii’ de la PSD, agresorii au urcat în mașini și au plecat”, se mai arată în comunicatul citat.
 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here