DISTRIBUIȚI

În cursul zilei de vineri – 06.2016, polițiștii câmpineni de investigații criminale au identificat persoana bănuită de distrugerea a șase aparate de jocuri mecanice. Este vorba despre un prahovean de 37 de ani, din Brebu.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în ziua precedentă, acesta s-ar fi deplasat în municipiul Câmpina, unde ar fi distrus display-ul a trei aparate de joc de tip slot machine, aparținând unei firme din București.

Totodată, în noaptea ce a urmat, s-ar fi deplasat la un alt punct de lucru al aceleiași societăți, unde cu ajutorul unei bâte de baseball, ar fi distrus alte trei aparate de jocuri, iar la ieșirea din local ar fi distrus și geamul ușii de acces în local.

Având în vedere aspectele sus-menționate, pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, tulburare a ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, față de el fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here