DISTRIBUIȚI
politist-bistrita

În urmă cu puţin timp un poliţist de 53 de ani din Sîngeorz-Băi s-a împuşcat în cap cu arma din dotare chiar la sediul poliţiei. Ultima dată poliţistul a fost testat psihologic în urmă cu nici două luni. Se pare că acesta ar fi suferit o cădere nervoasă, cauzată de faptul că soţia sa ar suferi de o boală incurabilă.
Un poliţist de 53 de ani din Sîngeorz-Băi şi-a încheiat socotelile cu viaţa miercuri seara. Viorel Fontul s-a împuşcat în cap chiar cu arma din dotare la sediul poliţiei din Năsăud. Poliţistul a fost găsit decedat în urmă cu o oră de către colegii săi.

Se pare că bărbatul care era căsătorit de aproape 30 de ani şi avea o fată lucra de mai bine de 20 de ani în cadrul poliţiei bistriţene la Investigaţii Criminale. „În acest an a fost testat (n.r. psihologic) de două ori în februarie şi octombrie, iar rezultatele nu au arătat că ar fi avut probleme de natură psihologică. Nu ştim nimic despre existenţa unui bilet”, a declarat reprezentantul IPJ Bistriţa-Năsăud Oana Andreica. Apropiaţii bărbatului spun că acesta ar fi suferit o cădere nervoasă din cauza faptului că soţia sa suferea de o boală incurabilă. Aceasta ar fi căutat rezolvare atât la medici cât şi la preoţi în ultima perioada.

sursa: adevarul.ro

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here