DISTRIBUIȚI
catuse 2

Un bărbat, pe numele căruia autorităţile cehe au emis un mandat european de arestare pentru comiterea mai multor furturi pe teritoriul Cehiei, a fost depistat de poliţiştii din Sibiu.         

La data de 22 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au depistat un bărbat, de 43 de ani, din Sibiu, urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare cehe au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea mai multor furturi pe teritoriul Cehiei.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de schimbul de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore, iar ulterior magistraţilor Curţii de Apel Alba Iulia, care au dispus arestarea preventivă pentru 10 zile.

Până la predarea către autorităţile din Cehia, cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu. 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here