DISTRIBUIȚI
roman condamnat malaezia

Ionuţ Gologan, tânărul condamnat la moarte în Malaysia, pentru trafic de droguri, îşi numără zilele după gratii. Rudele băiatului nu-şi pot găsi liniştea, până nu vor primi un răspuns concret din partea Ministerului de Externe sau a preşedintelui, cu privire la situaţia fiului lor. De curând, familia a primit un nou mesaj din partea tânărului aflat în spatele gratiilor, iar situaţia nu pare a fi una optimistă.

Ionuţ Gologan a fost mutat din închisoarea în care se afla şi a fost dus într-una mult mai restrictivă. Potrivit spuselor tânărului, în noua locaţie în care a fost încarcerat sunt aduşi prizonierii pregătiţi să fie condamnaţie la moarte. Familia tânărului a primit vestea cu ochii în lacrimi. 

„Tată, m-au mutat în ultima închisoare. E închisoarea morţii. De acolo se omoară oameni. De acolo sunt duşi la execuţie”, a fost mesajul terifiant al lui Ionuţ Gologan.

Ionuţ Gologan a fost arestat în octombrie 2013, pentru trafic de droguri, pe aeroportul din Kuala Lumpur. Un tribunal din Malaezia a respins recursul înaintat de el. Verdictul Curţii de Apel a fost pronunţat în 16 februarie. Soarta tânărului de 21 de ani urmează să fie decisă de Curtea Federală a Malaeziei, instanţa supremă în această ţară.

Sursa: www.spynews.ro

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here