DISTRIBUIȚI

Trei bărbați din Prahova dați în urmărire au fost depistați de polițiști și extrădați, în acest moment fiind încarcerați. Cei trei au fost dați în urmărire după ce s-au sustras mandatelor de executare a pedepsei cu închisoarea și au fugit în alte țări.

Catin Narcis Iulius este ploieștean și a fost condamnat la un an și șase luni pentru infracțiuni la regimul circulației. Bărbatul în vârstă de 43 de ani s-a sustras mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta a fost dat în urmărire la data de 18 februarie, anul acesta, iar luna trecută, pe 25, a fost prins și extrădat din Italia.

big_catin

Eneș Florin Ionuț zis ”Muscă” are 27 de ani și este din comuna Bărcănești, județul Prahova. Tânărul a fost acuzat de tâlhărie, fiind dat în urmărire după ce s-a sustras unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. ”Muscă”, condamnat la 5 ani de închisoare, a fost dat în urmărire pe 8 martie și pe 15 iunie a fost extrădat din Germania.
big_enes_florin-ionuŢ

Costiug Sorin este din localitatea Secăria, județul Prahova și s-a sustras unui mandat de executare cu închisoarea fiind dat în urmărire. Bărbatul în vârstă de 51 de ani este acuzat de furt din locuințe și a fost condamnat la 3 ani de închisoare. Acesta a fost dat în urmărire pe 29 februarie și pe 10 iunie a fost extrădat din Cehia.

big_costiug_sorin

Platforma Stop Infractori actualizează permanent lista de ”Persoane Urmărite”, sprijinind Poliția Română în găsirea infractorilor din Prahova care se sustrag mandatelor de executare a pedepsei cu închisoarea.

Dacă aveți informații sau ați văzut vreuna dintre persoanele căutate de Poliție, anunțați imediat autoritățile! În caz că doriți să vă protejați identitatea, ne puteți scrie pe adresa redacției ([email protected]) orice informații aveți despre persoanele urmărite, iar noi vom anunța oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here