DISTRIBUIȚI
Traian-Basescu2

Președintele Traian Băsescu a acordat un amplu interviu cotidianului Evenimentul Zilei, în care analizează cei 10 ani de mandat. Traian Băsescu a luat însă decizia de a amâna difuzarea interviului până după finalizarea mandatului său.
De a luat această decizie Traian Băsescu? A lansat atacuri extrem de grele la adresa lui Victor Ponta? A cerut închisoarea pentru actualul premier? I-a trasat directive lui Klaus Iohannis? Oricare dintre aceste variante este posibilă, pentru că Traian Băsescu precizează că nu dorește să se implice în bătălia internă. Ce se va întâmpla oare până pe 15 ianuarie 2015 ca să se poată da drumul la interviul lui Traian Băsescu?

”Dragi cititori,

Așa cum ați fost anunțați în ediția de sâmbătă, 6 decembrie 2014, urma ca începând de astăzi să fie publicat un interviu amplu în cotidianul ”Evenimentul Zilei”, un interviu pe care l-am dorit a fi definitoriu pentru cei 10 ani de mandat ca Președinte al României.

De comun acord cu redacția ”Evenimentului Zilei” am hotărât amânarea publicării interviului pentru a doua parte a lunii ianuarie a anului 2015, cu toate că materialul editorial este gata.

Am luat această decizie ținând cont de situația complicată la nivel instituțional și de dinamica evenimentelor de pe scena politică internă din acest sfârșit de an. În consecință, nu am dorit să introducem acest interviu într-o bătălie politică internă.

Am convingerea că decizia va fi pe deplin înțeleasă de cititorii ”Evenimentului Zilei”, cărora le mulțumesc din tot sufletul pentru modul în care m-au susținut în toți acești ani și îi asigur de toată dragostea și respectul meu. Împreună am făcut o Românie mai bună!

Cu drag,

Traian Băsescu

sursa: stiripesurse.ro

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here