DISTRIBUIȚI
barbat arestat

Un bărbat, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare pentru recrutare, inducere şi exploatare a prostituției, a fost depistat de poliţiştii din Dolj, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

La data de 4 mai a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au depistat, în localitatea Cerăt, un bărbat, de 20 de ani, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile italiene  au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea mai multor infracțiuni de recrutare, inducere şi exploatare a prostituției, pe teritoriul Italiei, împreună cu alte persoane.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reținerea pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat, în cursul zilei de azi, Curţii de Apel Craiova, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile italiene.

Până la predare, cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here