DISTRIBUIȚI
stavri

Omul bun la toate!
Cristinel Toader este șef de Poliție Locală. În puținul său timp liber, un credincios care se duce la Biserica Creștină după Evanghelie Logos, de pe strada Miciurin din Ploiești. De aceea, consider că, teoretic, jurământul pe proprii copii este sfânt pentru Toader.
El este și administrator în societăți comerciale, altele decât cele pe care le controlează prin interpuși.
Este și un prosper om de afaceri cu ifose de politician- deține prin interpuși și restaurante.
Este și suspect în unele investigații privind comiterea de infracțiuni, reclamat în altele, denunțător dacă e cazul.
Este și patron de publicație locală și, dacă ar fi să ne luăm după ce debitează, este și ofițer acoperit SRI.

Cum mai toată presa locală este aservită PSD iar Toader este ”cotizant” al acestei facțiuni politice, cu excepția stopinfractori.ro și observatorulph.ro nu au apărut investigații în media locală privindu-l pe Toader sau neregulile de la Poliția Locală.
În apărarea sa, după tentative eșuate de a-și rezolva diversele probleme cu bani, nu de puține ori Toader a afirmat diverse chestiuni, nu tocmai ortodoxe, încercând să discrediteze și jurnaliștii care se ocupau de investigații privind matrapazlâcurile lui.
De exemplu, noi de la stopinfractori.ro am încercat să îl șantajăm și să facem trafic de influență încă de la începutul lui 2014. Așa spune Toader în diverse medii, doar-doar ne descurajează să mai scriem. Rezultatul l-ați putut vedea și vă mai dau una din casă
: mai urmează o bombă de presă, tot cu Toader în rolul principal.


Scurtă paranteză. Pupincuriștii presei locale au sărit astăzi cu limbile de rigoare. O vomă de articol a fost prezentat de două publicații locale. Textul este același pe ambele site-uri, copy paste, și îl redau integral. Una dintre publicații e a lui Toader. Așa, să râdă toată lumea
:
”Schimbări în conducerea Poliţiei Locale Ploieşti. Cristi Toader, cel care a fost directorul general al instituţiei, este de astăzi, director general adjunct al Poliţiei Locale. Toader ocupă funcţia publică generală din cadrul Poliţiei Locale prin dispoziţia primarului Iulian Bădescu.

Cristi Toader a fost acuzat, de diferite publicaţii locale, că nu are studiile necesare ocupării postului de conducere din Poliţia Locală Ploieşti. Şi asta în ciuda faptului că Toader a absolvit cursurile Colegiului Naţional de Informaţii în domeniul Ştiinţelor Militare, Informaţii şi Ordine Publică, instituţie aflată în subordinea Serviciului Român de Informaţii. Iniţial studiile şefului Poliţiei Locale au fost considerate valabile, pentru ca ulterior Ministerul Administraţiei şi Internelor să îşi aducă aminte că SRI nu este acelaşi lucru cu MAI.

Şi cum în România, instituţiile publice nu comunică între ele, cursul absolvit de Cristi Toader nu a mai fost recunoscut şi de Ministerul Administraţiei şi Internelor, deşi printre absolvenţii acestor cursuri se numără numeroşi politicieni şi şefi de instituţii publice din ţara noastră, printre care chiar şi George Maior, directorul general al SRI”.

Adevărul este că Toader a fost declarat în afara legii de Agenția Națională a Funcționarilor Publici, după o confirmare venită de la Ministerul de Interne.
Pe scurt, ca să priceapă toată lumea, există Legea 155/2010, Legea Poliției Locale.
Aici scrie clar că polițistul local care nu provine din structurile Ministerului de Interne sau din structurile Poliției Comunitare (denumire schimbată ulterior în Poliția Loală) trebuie să urmeze cursuri de formare profesională la instituții acreditate doar de Ministerul de Interne. Și există și o listă cu aceste instituții acreditate. Acum, că Toader s-a orientat către o instituție aflată în subordinea SRI, e problema lui. Că termina academia FBI sau Școala de Dansuri Populare, tot în afara legii era. Simplu!


Revenind la Toader, în aceleași medii în care ne porcăie (ironie!) în stil evanghelist afirmă și că el nu face de capul lui și că, de fapt, este pus să facă tot felul de măgării privind banii publici. Desigur, atât noi cât și alte persoane la fel de interesate, îl așteptăm pe Toader cu informațiile și dovezile pe care afirmă că le deține în acest sens, pentru a le publica și a-l demasca pe cel care îl forțează să facă aceste ilegalități. Asta pentru o corectă informare a opiniei publice!
Cred că înțeleg de ce trage cu dinții de funcția de șef al Poliției Locale. Mercedesul lui GL, negru, consumă mult iar salariul său este de vreo 3.000 de lei. E Mercedesul care aparținea firmei Zelwenger Edeka, firma mamei sale, și care deține o bună bucată din afacerile cu panotaj stradal. B 555 TBB este noul număr de înmatriculare, fostul era B-722-ZWG (Zelwenger!?). E bine c-a terminat leasingul înainte să înceapă… ce o începe!

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here