DISTRIBUIȚI
stavri

În timp ce toată lumea stă cu ochii pe evenimentele teroriste din Franța care au cauzat moartea a 12 ziariști iar eu nu știu cum să mă împart la ora asta, 21.10, adică să fac revista presei, cu ochii și urechile la știri sau să-mi chinui puținii neuroni să înțeleg cum polițistul Dorian Doman, prins în flagrant când lua bani provenind din șantaj și cămătărie face de veghe în uniformă la poarta Poliției. De problemele personale, clar, n-am timp la ora asta. 
În timp ce îmi căutam direcția, încercând să fac toate cele enumerate mai sus, nu am putut să nu remarc două părți posterioare ale unui corp de femeie, niște fese tatuate. Buci, în termeni mai cunoscuți publiului larg, care buci tatuate sunt asociate cu chipul zâmbitor de pe un profil de facebook, teoretic al directorului Hale și Piețe, Emanuel Ilie.
Aceste buci au devenit subiectul zilei, descusut de o parte a presei locale. Analize, ipoteze, publicul larg fiind informat astfel că pe profilul de facebook teoretic al lui Emanuel Ilie apar niște buci tatuate, bine măcar că aparțin unei femei, care în opinia mea răpesc din timpul atât de prețios al unor bravi jurnaliști.  
Cum meseria mea este de a informa publicul larg, îmi cer scuze că nu fac un articol pe tema asta, dar pun la dispoziția cititorilor, poza cu bucile respective, pentru analiză.
Restul detaliilor le puteți afla de la o parte a presei locale sau apelând la prietenul ”google”.
Îl somez totuși pe directorul Hale și Piețe, aflat în divorț – un moment neplăcut atât pentru dânsul cât și pentru soție-, să facă un bine presei locale și să spună originea bucilor precum și alte detalii picante. Nu de alta, dar tăcerea directorului poate duce la nașterea unui nou specimen de purtător de legitimație de presă, apropiat al pupincuriștilor cu ifose de formatori de opinii, și anume ”ziaristul analist de buci”.
Stimați cititori, iată bucile cu potențial de isterie jurnalistică.
buci ilie emanuel facebook

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here