DISTRIBUIȚI
politie-accident

Şeful mascaţilor din Vaslui a accidentat o adolescentă chiar pe o trecere de pietoni, iar martorii spun că era băut. A făcut circ şi cu poliţiştii de la Rutieră, nu a vrut să sufle în alcooltest şi a refuzat să-i fie recoltate probe de sânge, informează România TV.

Comisarul are 50 de ani şi este şeful Departamentului de Intervenţie Rapidă din Vaslui. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier, chiar lângă sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

 

Bărbatul se afla la volanul autoturismului personal şi pe trecerea de pietoni a accidentat o adolescentă. Fata a căzut la pământ, dar a fost ajutată de o femeie care se afla şi ea pe trecerea de pietoni. Pentru că tânăra era în stare de şoc, aceasta a părăsit locul accidentului.

 

Un trecător care susţine că şoferul era vizibil băut a sunat imediat la poliţie, iar la faţa locului au sosit chiar colegii comisarului de la Poliţia Rutieră. Bărbatul a refuzat să sufle în alcooltest şi să meargă la spital pentru a i se recolta probe biologice.

 

Pentru că adolescenta rănită nu a fost încă găsită de poliţişti, acest eveniment se consideră doar un eveniment rutier, şi nu un accident.

 

Aşadar, comisarul s-a ales doar cu dosar de cercetare penală pentru refuzul de recoltare de probe biologice şi totodată a rămas fără permis.

sursa: romaniatv.net

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here