DISTRIBUIȚI
sursa foto: Facebook

La data de 13.09.2017 procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului COSTEA FLORIAN-DAVID, zis KOBRA (foto sus), pentru săvârşirea infracţiunilor de  pornografie infantilă prin sisteme informatice și act sexual cu un minor.

În  cauză, există suspiciunea rezonabilă că în cursul lunii iulie 2017, inculpatul Costea Florian-David  a abordat o minoră în vârstă de 11 ani, din Oradea, căreia i-a  făcut mai multe fotografii în diferite ipostaze, folosindu-se de telefonul său mobil, fotografii pe care, ulterior, le-a  distribuit pe o reţea de socializare.

De asemenea, în cursul lunii iulie 2017, inculpatul  a întreținut  raporturi sexuale cu o persoană vătămată în vârstă de 14 ani, în zona localității Paleu, în autoturismul personal al acestuia.
La data de 14.09.2017 Tribunalul Bihor a dispus arestarea preventivă a inculpatului Costea Florian-David  pentru o perioadă de 30 de zile.

Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Informatice.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here