DISTRIBUIȚI
sigla-politia-romana

Poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase au continuat acţiunile pentru prevenirea şi combaterea braconajului cinegetic. / Au fost constatate 48 de infracţiuni şi au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, pentru abateri la normele care reglementează acest domeniu.

Poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase, sub coordonarea  Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.G.P.R. au acţionat, la nivel naţional, pentru prevenirea faptelor ce aduc atingere fondului cinegetic naţional.

Astfel, în perioada 1 – 7 decembrie a.c, poliţiştii au organizat 76 de acţiuni punctuale, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni în acest domeniu.

În urma activităţilor desfăşurate, în cursul săptămânii trecute, poliţiştii au constatat 48 de infracţiuni, de comiterea cărora sunt bănuite 33 de persoane.

De asemenea, sunt efectuate cercetări cu privire la 8 infracţiuni prevăzute de Legea vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic nr. 407/2006.

Totodată, au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 15.000 de lei şi au fost confiscate bunuri, în valoare de 11.000 de lei.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here