DISTRIBUIȚI

Noi detalii șocante ies la iveală despre Daniel Zamfira, de 42 de ani, profesorul de Limba și Literatura Română din Cornu care s-a împușcat mortal! Reporterii ziarului Incomod au aflat că profesorul Daniel Zamfira era acuzat că a întreținut relații sexuale cu minore, victime fiind, se pare, chiar elevele sale.

Pe numele bărbatului a fost înregistrată o plângere penală la începutul lunii septembrie 2017 la Poliția Breaza, fiind acuzat că a întreținut relații sexuale cu o elevă. Potrivit surselor ziarului Incomod, mai multe eleve îl acuzau de aceeași faptă, că le determina să întrețină raporturi sexuale cu el, în schimbul unor note de trecere.

Aceleași surse spun că un incident de acest gen s-ar fi petrecut cu puțin timp înainte ca profesorul să se sinucidă. Daniel Zamfira ar fi întreținut relații sexuale cu o elevă de-a sa în vârstă de 14 ani, șantajând-o că dacă nu face acest lucru, nu va trece clasa. Pentru a dovedi că vorbește serios, profesorul i-ar fi dat fetei câteva note de 2 și 3. Se pare că eleva ar fi cedat și ar fi întreținut relații sexuale la o fermă din cartierul Nistorești din Breaza, fermă care i-ar aparține profesorului. Potrivit surselor judiciare, după ce profesorul a întreținut relații sexuale cu eleva, notele fetei au crescut considerabil, profesorul începând să-i pună note de 9 și 10. Eleva l-ar fi amenințat pe Daniel Zamfira că îi va face reclamație la poliție și că-l va băga la pușcărie. Știind probabil că deja se află în atenția Poliției pentru alte fapte de acest gen, există ipoteza că Daniel Zamfira ar fi recurs la gestul sinuciderii de frica de a fi condamnat la închisoare.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, profesorul Zamfira a lăsat un bilet de adio înainte de a se sinucide, dar acesta nu explică motivul concret pentru care și-a pus capăt zilelor.

Reamintim că Daniel Zamfira a fost găsit decedat de către tatăl său, după ce s-a împușcat cu o armă de vânătoare pe care o deținea legal. Cât despre ferma de la Nistorești unde ar fi întreținut relații sexuale cu eleva sa minoră, apropiații spun că știau că profesorul își aranjase acolo „un mic colț de rai”.

Nu este primul caz de acest gen întâmplat în Breaza! Recent, un consilier local a fost acuzat că întreținea relații sexuale cu băieți minori, caz prezentat în exclusivitate de ziarul Incomod. Citește aici detalii!

Contactat telefonic, ofițerul de presă al Poliției Prahova, a confirmat informațiile reporterului ziarului Incomod: „La nivelul Poliției Breaza a fost înregistrată o plângere depusă de către o minoră împotriva unui bărbat, acuzația fiind săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.”.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here