DISTRIBUIȚI
stavri

Cazul prahovencei Ioana Condea, o fată obligată să se prostitueze și apoi bătută cu bestialitate a devenit subiect principal în mass-media timp de mai multe zile.
Pentru cititorii care nu știu despre acest caz iată câteva articole pe această temă. (LINK)

Din nefericire, din cauza naivității, lipsei banilor dar și a unei minime informări, româncele ajung în ghearele acestor proxeneți. Dar asta este altă poveste.

Revenind la Robert Tănase, intitulat de mass-media drept ”cel mai căutat proxenet din România”, a avut numai de câștigat. Mă refer la reclama făcută care, pe stradă, i-a ridicat cota.
În opinia mea, Tănase este doar un infractor găinar, judecând după cazierul său.

În vârstă de 35 de ani, de fel din Râmnicul Sărat, județul Buzău, Robert Tănase a avut probleme penale încă de la începutul anilor 90. El a fost condamnat în anul 1997,  la doi ani și șase luni de închisoare pentru tâlhărie, faptă săvârșită pe raza județului Brașov. Treisprezece ani mai târziu, în 2010, este implicat într-un alt dosar penal, fiind condamnat și atunci la un an de închisoare tot la Brașov. În 2011 are din nou probleme cu legea, fiind acuzat de autoritățile din Tulcea de două furturi. În ciuda nenumăratelor probleme cu legea, Tănase nu se potolește, astfel că în 2013 este cercetat de procurorii din cadrul DIICOT Ploiești într-un dosar de inițiere de grup infracțional organizat și este trimis în judecată. Cum am relatat și într-un articol anterior, Tănase a fost deja condamnat la trei ani de închisoare cu executare de Tribunalul Prahova, însă dosarul său se află doar
în faza de fond, sentința judecătorilor nefiind definitivă.

Din păcate, cazierul său ne arată și altceva. Robert Tănase nu este altceva decât un produs al Justiției, singura instituție în putere  să îl bage după gratii. Și în ciuda cazierului ”bogat”, acest lucru nu s-a întâmplat. Justiția a fost ”oarbă”, dar în alt sens…

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here