DISTRIBUIȚI
parcare-aeroport

Poliţiştii de la transporturi aeriene au reţinut doi bărbați care ar fi înşelat 23 de persoane, cu sume cuprinse între 100 de lei şi 300 de lei, pentru a le permite ieşirea dintr-o parcare pe termen lung din incinta Aeroportului Internaţional Henri Coandă.

La data de 26 noiembrie 2014, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Aeriene din cadrul Direcţiei de Poliţie Transporturi Henri Coandă – I.G.P.R. au depistat doi bărbaţi bănuiţi de înşelăciune.

Cei doi sunt bănuiţi că, în perioada iunie – septembrie 2014, ar fi solicitat şi primit bani de la 23 de persoane pentru a le permite ieşirea dintr-o parcare pe termen lung a aeroportului.

Din cercetări a reieşit că cei în cauză ar fi primit de la fiecare victimă între 100 şi 300 de lei, pretextând că barierele nu sunt funcţionale şi trebuie să le achite lor sumele aferente perioadelor de staţionare.  

Prejudiciul produs este de aproximativ 11.500 de lei.

Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi uzurparea funcţiei, fiind ulterior prezentaţi magistraţilor, care au dispus faţă de aceştia măsura controlului judiciar şi interdicţia de a părăsi ţara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here