DISTRIBUIȚI
stavri

Rămași fără stâpân de când primarul Ploieștiului a fost arestat de DNA, aparatul pesedist a sărit în aer. London House, până de curând loc de întâlniri, râsete și bucurii, a devenit loc de jelit.
”Trupa de lipitori” (politicieni, afaceriști, jurnaliști, șefi din administrația locală) aservită primarului este în stare de… șoc. Unii dintre cei menționați în paranteză nu dorm noaptea, alții se gândesc la noi cururi numai bune de pupat pentru prosperitate financiară. Brusc, adversarii lui Bădescu sunt priviți cu alți ochi de slugile care au jurat credință la ultimele alegeri. Ba au loc și negocieri pentru schimbarea taberei politice.
În tot acest timp, Poliția Locală a paralizat. De vineri seară, 6 martie 2015, polițiștii locali de la Ordine Publică, Rutieră și Intervenție Rapidă nu au mai intrat în posturi. Șeful instituției, Cristinel Toader, e în concediu. Adjunctul său, Adrian Vaida, a amenințat cu cercetarea disciplinară polițiștii locali apoi a fugit. 
Consilierii locali, ”morți” la datorie. Doar viceprimarul Raul Petrescu a trecut astăzi la Poliția Locală și a discutat cu agenții pentru a rezolva problema.
Poliția și Jandarmeria, care aveau un parteneriat cu Poliția Locală pe ordinea publică, au de suferit. Noi, cetățenii, avem mai puțină protecție și suntem mai expuși la furturi și tâlhării.
Fac un apel pe această cale la factorii decizionali din administrația locală să rezolve de urgență problema polițiștilor locali pentru ca lucrurile să reintre pe făgașul normal. Repet, în acest moment pe stradă nu există polițiști locali.
Nu publicăm zonele lor de patrulare pentru a nu îi pune în temă pe potențialii infractori în legătură cu actualele puncte vulnerabile ale sistemului de apărare a ordinii publice, probabil completat în unele locuri de Poliție și Jandarmerie.
Redacția Stop Infractori solicită consilierilor locali implicarea urgentă în această problemă. În caz contrar promit că reporterii acestei publicații vor fi constant pe urmele voastre. Luați-o ca pe o amenințare, nu-mi pasă, dar rezolvați problema!!!

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here