DISTRIBUIȚI
inselaciuni prin metoda accidentul

Trei persoane bănuite că ar fi creat un prejudiciu de peste 45.000 de lei prin înșelăciuni prin metoda ,,accidentul” au fost depistate de polițiștii din Brăila.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii specializați în investigații criminale din cadrul I.P.J. Brăila, la data de 6 februarie a.c., au fost identificate şi conduse la sediul poliției trei persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 26 de ani, bănuite de înșelăciuni prin metoda ,,accidentul”.

Una dintre persoanele în cauză este bănuită că, în perioada 8 ianuarie – 5 februarie a.c., ar fi înşelat cinci victime, cu vârste cuprinse între 73 şi 83 de ani. Aceasta le-ar fi contactat telefonic afirmând că este fiul lor care ar fi comis un accident rutier cu victime şi, pentru a scăpa de rigorile legii, ar fi trebuit să plătească despăgubiri familiilor presupusei victime.

O altă persoană, „avocatul din oficiu”, mergea să primească banii, iar o a treia îi transporta pe cei doi cu autoturismul.

Cele cinci victime fost înşelate cu sume cuprinse între 4.700 şi 14.000 de lei, prejudiciul total cauzat fiind de 43.300 de lei şi 600 de euro.

Două dintre persoanele în cauză au fost reţinute şi introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Brăila.

La data de 7 februarie a.c., cei doi au fost prezentaţi Judecătoriei Brăila cu propunere de arestare preventivă, instanța de judecată dispunând arestarea preventivă a unuia dintre ei și arestul la domiciliu față de celălalt.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here