DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti au efectuat 3 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Argeş, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate trafic de minori.

La data de 16 iunie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti au efectuat 3 percheziţii domiciliare, pentru probarea activităţii infracţionale a două persoane bănuite de comiterea infracţiunii de trafic de minori.

Din cercetări a reieşit că, în perioada octombrie 2015 – până în prezent, cei în cauză ar fi racolat şi obligat o minoră de 16 ani să practice prostituţia pe raza municipiului Câmpulung şi a comunelor limitrofe.

Din activitatea infracţională, cei doi bărbaţi ar fi obţinut aproximativ 60.000 de lei.

16 de persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Piteşti, pentru audieri.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Unul dintre bănuiţi a fost reţinut şi urmează a fi prezentat astăzi Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă.

La acţiuni au participat şi jandarmi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here