DISTRIBUIȚI
perchezitii-politisti

Poliţiştii clujeni au depistat în flagrant delict un bărbat care ar fi încercat să vândă un autoturism sustras din Germania. Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, s-a efectuat o percheziţie la domiciliul acestuia.

La data de 10 decembrie a.c., în urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, un bărbat, care ar fi intenţionat să vândă un autoturism sustras din Germania, a fost depistat în flagrant delict, într-o benzinărie din Cluj-Napoca. Tânărul, de 26 de ani, din judeţul Hunedoara, ar fi solicitat 3.500 de euro în schimbul vehiculului.

Pentru documentarea activităţi infracţionale, poliţiştii de investigaţii criminale au percheziţionat domiciliul acestuia. S-au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, accesorii auto, un televizor, aparatură electrocasnică, echipament pentru scufundări şi alte bunuri, susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni pe teritoriul Germaniei. De asemenea, asupra autoturismului depistat în staţia peco a fost instituit sechestru asigurator.

Prejudiciul creat prin comiterea faptelor ilicite a fost estimat la 30.000 de euro.

În cauză, cercetările continuă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here