DISTRIBUIȚI
mascati perchezitii

În această dimineață, polițiștii din Capitală, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, efectuează 6 percheziții la locuințele mai multor persoane bănuite de proxenetism.

La data de 14 noiembrie 2017, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat 6 percheziții în București și au pus în aplicare 4 mandate de aducere, într-un dosar în care se efectuează cercetări pentru proxenetism.

Din investigațiile efectuate în cauză și în urma realizării perchezițiilor domiciliare efectuate la adresele persoanelor bănuite a rezultat presupunerea rezonabilă că acestea, în decursul anului 2017, ar fi înlesnit practicarea prostituției mai multor femei, cu scopul de a obține foloase materiale injuste.

Astfel, cei în cauză ar fi postat pe internet anunțuri în vederea racolării clienților sau  ofereau protecție ori transport la adresele de domiciliu ale clienților sau la hotel.

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Sectorului 1.

Acțiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here