DISTRIBUIȚI
sursa: rtv.net

Proprietatea de pe Bulevardul Republicii a lui Liviu Andronache, zis Vanghele, unul dintre cei mai de temut interlopi ai Buzăului, a fost luată cu asalt în această dimineaţă de ofiţeri DIICOT, sprijiniţi de mascaţi din Poliţie şi Jandarmerie.

Peste 20 de lucrători ai DIICOT, din Poliţia Română şi Jandarmerie au pătruns în locuinţa lui Liviu Andronache, joi, la ora 6.00. Ei au luat la periat atât imobilul cu trei etaje, podul casei, canalizările de sub gospodărie dar şi anexele, potrivit adevarul.ro. Acţiunea s-a încheiat în jurul orei 11.00, când oamenii legii s-au retras fără să fi operat reţineri de persoane ori ridicări de probe.

Anchetatorii nu au divulgat deocamdată motivul descinderii, însă nu este exclus ca acţiunea să fie parte a unei anchete privind deţinerea ilegală de arme.

În 2011, Liviu Andronache, zis Vanghele, a fost condamnat la închisoare, pentru trafic de persoane minore şi pentru proxenetism. Interlopul buzoian era capul unei reţele care se ocupa de racolarea unor tinere duse apoi în străinătate şi obligate să se prostitueze.

sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here