DISTRIBUIȚI

Joi, 30 iunie,  polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase au efectuat două percheziții la persoane bănuite de braconaj cinegetic / 3 persoane au fost aduse la sediul poliției pentru audieri.

La data de 30 iunie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat două percheziții la locuințele unor persoane din Câmpina, bănuite de braconaj cinegetic.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2015 – 2016, persoanele bănuite ar fi braconat porci mistreți pe fondurile de vânătoare din zona municipiului Câmpina. Vânatul ar fi fost prins cu capcane confecționate artizanal.

Unul dintre bănuiți este vânător autorizat și deține legal două arme (una cu glonț și alta cu alice).

De la locuințele acestora au fost ridicate cartușe, cuțite, lațuri, căngi, dispozitive artizanale de confecționat muniție (alice) și capcane. De asemenea au fost ridicate trofee de cerbide și 12 kg de carne de vânat (mistreț).

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

La acțiuni au participat luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale din I.J.P. Prahova și jandarmi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here