DISTRIBUIȚI
cutit

O patrulă de siguranţă publică din cadrul Sectie Nr. 4 Poliţie, în timp ce acționa pe str B. P. Hasdeu din Ploiesti, a observat o persoana de sex masculin, care, la vederea polițiștilor, si-a modificat brusc traseul de deplasare, avand un comportament suspect.

În urma controlului corporal sumar efectuat asupra sa, în buzunarul drept al pantalonilor, a fost gasit un obiect taietor, cu lungimea totala de 19,5 cm, din care lama acestuia masura 6,5 cm.

Persoana depistată a fost condusă la sediul Secţiei nr. 4 Poliţie, unde i s-a întocmit dosar penal.

La data de 02.11.2013, o patrulă de siguranţă publică formată dintr-un polițist din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti-Secţia nr. 2 şi un jandarm din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Matei Basarab Ploieşti, în timp ce executa serviciul de patrulare pe strada Cameliei din Ploieşti, a observat un bărbat de aproximativ 45 ani, care ţinea în mână o bâtă din lemn.

Persoana în cauză a fost identificată. Este vorba despre un bărbat de 44 ani, din municipiul Ploieşti.

Bâta din lemn, tip basseball, cu lungimea de 50 cm, de culoare lemn natur, a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, cercetările sunt continuate de către lucrătorii Secţiei nr. 2 Poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept în locuri publice al unui obiect special confecţionat pentru lovire.

La data de 01.11.2013, o patrulă de siguranţă publică formată dintr-un polițist din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti-Secţia nr. 3 şi un jandarm din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Matei Basarab Ploieşti, în timp ce acționa în zona Pieței „Aurora” Vest au depistat două persoane, bărbat și femeie, care aveau un comportament suspect.

S-a procedat la efectuarea unor controale corporale sumare asupra celor doi, iar asupra femeii, în buzunarul stâng al gecii, a fost găsită o lamă de cuțit metalic în lungime de aproximativ 15 cm, fără mâner.

Cei doi au fost conduși la sediul Secției 3 Poliție Ploiești pentru continuarea cercetărilor.

În cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port fără drept de armă albă într-un loc public.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Secției 3 Poliție.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here