DISTRIBUIȚI
stavri-300x279

În ultima perioadă, grație colaborării reporterilor stopinfractori.ro și observatorulph.ro au fost publicate nenumărate investigații media vizând tot felul de nereguli, incompatibilități, ilegalități, tunuri și alte minunății, relativ greu de demonstrat prin mijloace de investigare media, comparând cu tehnica și tehnologia autorităților competente. 

Afacerile cu stadionul, polițiștii locali privatizați, consilierul local marionetă, mash-urile ilegale, precum și alte afaceri pe bani publici publicate de Stop Infractori și Observatorul Prahovean au fost atât de bine documentate încât puteau fi lejer puse într-un rechizitoriu prin metoda copy-paste. 
În schimb, în afară de DNA care a dat curs unor sesizări, Prefectura a mârâit ceva dar doar după ce reporterii observatorulph.ro au pus presiune pentru obținerea unei reacții. Administrația Națională a Funcționarilor Publici a cerut Primăriei Ploiești o anchetă internă vizând mai multe situații dubioase în care se regăsesc polițiștii locali privatizați și protejați de directorul Poliției Locale, dar tot la solicitările reporterilor.
 
În rest, liniște și pace. Nimeni nu vede, nu aude, dar toată lumea vorbește. Factorii de conducere, cei care ar trebui măcar să îndrepte lucrurile, tac. Orbi sau corbi?
Comică reacția unor tovarăși de suferință, posesori și ei de site-uri, bloguri, care în momentul în care subiecții investigațiilor au fost prinși cu chiloții în vine au observat un amănunt care scăpase tuturor: orbii/corbii aveau fundulețe gingașe, pupăturile administrate de tovarășii de suferință fiind doar un reflex, necondiționat financiar, demn de rangul unor analiști și formatori de opinie de nădejde.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here