DISTRIBUIȚI
obiecte-pirotehnice

Poliţiştii tulceni au depistat doi tineri care deţineau, spre comercializare, 2.100 de articole pirotehnice, din categoria a II-a. / Articolele interzise au fost confiscate, iar celor doi li s-a întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului materiilor explozive.  

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Tulcea au depistat, pe raza municipiului Tulcea, doi minori, ambii cu vârsta de 17 ani, domiciliaţi în acelaşi municipiu, care deţineau, în vederea comercializării, articole pirotehnice. 

În urma inventarierii obiectelor interzise, găsite asupra celor doi, poliţiştii au identificat 2.100 de articole pirotehnice, din categoria a II-a.

Acestea au fost ridicate, în vederea confiscării, iar în cauză s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederilor Legii nr. 126/1995, privind nerespectarea regimului materiilor explozive.

Totodată, reamintim că, în conformitate cu legea mai sus menţionată, orice operaţiune cu materiale explozive sau articole pirotehnice de divertisment, efectuată fără drept, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here