DISTRIBUIȚI

Echipa feminină de handbal CSM Ploieşti a perfectat deja trei mutări importante în perspectiva viitorului sezon competiţional. Printre noile echipiere ale grupării antrenate de Neven Hrupec se numără şi pivotul Oana Apetrei. După ce a evoluat la formaţii importante din handbalul feminin românesc, Corona Braşov sau HC Dunărea Brăila, Oana a devenit, acum, cu acte în regulă, jucătoarea grupării CSM Ploieşti.

Reporter: Oana, bine ai venit la Ploieşti!

Oana Apetrei: Mulţumesc foarte mult!

R.: De ce gruparea ploieşteană pentru viitorul tău handbalistic?

  1. A.: De ce nu? Mi s-a părut atractiv proiectul prezentat aici şi nu am ezitat nicio clipă când am fost ofertată. Am considerat că este, acum, cea mai bună opţiune pentru mine.

R.: Pe ce perioadă ai semnat?

O.A.: Pe un an, într-o primă fază, dar poate că voi rămâne mai multă vreme la Ploieşti.

R.: Este important faptul că ai venit la „pachet” cu alte două ex – colege de la Brăila?

O:A.: Sigur, în cazul omogenităţii este foarte bine. Ne cunoaştem foarte bine, ştim ce avem de făcut, aşa că este mai uşor din multe puncte de vedere.

R.: Cum au fost meciurile contra ploieştencelor în sezonul trecut?

O.A.: Foarte dificile. Am simţit din teren că Ploieştiul a avut o echipă bună!

R.: Care ar fi obiectivul pentru sezonul viitor în care vei îmbrăca tricoul echipei CSM Ploieşti?

O.A.: Obiectivul îl stabileşte conducerea clubului, dar noi ca şi sportivi ne dorim să facem performanţă. Asta înseamnă, pentru mine, ocuparea unui loc pe podium. Eu îmi doresc ca la anul să fim printre cele mai bune echipe din România.

R.: O ştire tristă vine dinspre Baia Mare. Echipa se află în pragul desfiinţării!

O.A.: Aşa este şi nu este deloc o veste bună. Aşa s-a întâmplat şi cu Oltchim. Asta este viaţa, din păcate, dar va fi, clar, o pierdere importantă pentru handbalul nostru dacă formaţia din Baia Mare se va desfiinţa.

R:: Un cuvânt, la final, pentru suporterii echipei ploieştene!

O.A.: Abia aştept să îi cunosc! Îi invit la sală, la fiecare meci, pentru că vor avea ce vedea. Vrem să ne bucurăm împreună de o frumoasă realizare la finalul campionatului care urmează. CSM Ploieşti va fi, sigur, o forţă în stagiunea care urmează!

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here