DISTRIBUIȚI

Noi detalii ies la iveală despre dosarul fostului primar, arestat în luna martie a anului trecut, Iulian Bădescu! Seara trecută, Antena 3 a prezentat detalii referitoare la modul în care jurnalistul Bogdan Enache, nașul fostului edil, ar fi încercat să cumpere tăcerea martorilor din dosarului lui Iulian Bădescu. Se pare că Iulian Tănase, finul și denunțătorul lui Iulian Bădescu, ar fi dat instanței informații referitoare la faptul că Enache i-a dat bani și a vrut să-l trimită în concediu pentru a nu da declarații despre lucrurile pe care le știa.

Citește și: Un jurnalist din Ploiești i-ar fi dat bani lui Iulian Tănase, denuntățor al fostului primar Iulian Bădescu, ca să plece din țară

Totodată, potrivit Antena 3, o angajată din Primăria Ploieşti a mai declarat în faţa instanţei cum Iulian Bădescu şi contabilul de la Clubul Sportiv Municipal au întocmit personal documentele prin care se aproba alocarea celor 1,5 milioane de lei pentru echipa de baschet Asesoft, deşi astfel de transferuri, direct de la bugetul local, erau cunoscute ca fiind ilegale.

Reamintim că finanțarea echipei de baschet Asesoft este considerată ilegală, iar procurorii îl acuză pe Iulian Bădescu că ar fi primit mită o vilă în cartierul Albert de la deputatul Sebastian Ghiță, în schimbul unor contracte cu Primăria Ploiești, tranzacție despre care a dat detalii chiar Iulian Tănase.

Cât despre modul în care s-a făcut finanțarea echipei de la bugetul local, prin documente întocmite personal de Iulian Bădescu și de contabilul Clubului Sportiv Municipal, aflăm astfel că Luminița Albu, fosta directoare CSM, era complicele lui Iulian Bădescu și al lui Sebastian Ghiță. Întrucât contabilul CSM Ploiești era chiar Luminița Albu, aflăm acum că aceasta nu era străină de „afacerile” care l-au „îngropat” pe Iulian Bădescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here