DISTRIBUIȚI

Caz fără precedent! Un infractor periculos a fost eliberat din greşeală din arestul central al Poliţiei Capitalei. Bărbatul a îmbrăcat hainele unui coleg căruia îî expira ordonanţa de reţinere şi aşa a reuşit să ajungă pe stradă.

Un bărbat a evadat, marţi seara, din arestul central al Poliţiei Capitalei. El era reţinut doar de două zile pentru furt calificat. Potrivit România TV, bărbatul a reuşit să se facă nevăzut cu ajutorul unui coleg de celulă căruia îi expira ordonanţa de reţinere. I-a luat actele, hainele şi pentru că semăna foarte mult cu bărbatul care trebuia să fie eliberat individul a ieşit nestingherit pe poartă.

Imediat după ce a reuşit să scape din arest, bărbatul a mers glonţ acasă la concubina sa pentru a-i cere socoteală acuzând-o că ar avea o relaţie cu un alt bărbat. Femeia a reuşit să fugă din calea lui şi să sune la 112 pentru a cere ajutor. În faţa poliţiştilor, ea a povestit că bărbatul este impulsiv şi violent.

Cei doi au doi copii împreună, unul de 2 ani şi unul de 4 ani.

În acest caz au fost deschise două anchete, una pentru neglijenţa subofiţerilor şi pentru a se stabili cum a fost posibilă o asemenea greşeală, iar a doua anchetă reprezintă un dosar deschis de procurori împotriva evadatului.

sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here