DISTRIBUIȚI

Un incendiu a izbucnit luni, după prânz, în campusul de la Universitatea de Știinte Agricole și Medicină Veterinară Timișoara. Flăcările au izbucnit într-unul dintre cămine, într-o cameră de la etajul 2, iar fumul înecăcios a cuprins întreaga clădire, împrăștiindu-se pe scări și paliere. Peste 40 de studenți care erau în acel moment în cămin au fost evacuați.

Pompierii de la ISU Banat au intervenit rapid cu 12 autospeciale, după ce s-a primit apelul care anunţa incendiul. La faţa locului s-a deplasat și o autoutilitară SMURD pentru preluare de victime multiple dar, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

„Incendiul este lichidat, dar holurile au fost inundate cu fum, s-a inundat cu fum aproape toată clădirea, incendiul a fost undeva la etajul 1. Au fost evacuate aproximativ 40 de persoane, avem mai multe autospeciale la fața locului, și de la Detașamentul 1 și de la Detașamentul 2 și autospeciale de transport victime. Cel mai probabil sursa incendiului este de natură electrică, probabil un prelungitor, însă trebuie să așteptăm finalizarea cercetărilor pentru a fi siguri. Nu sunt răniți și nici intoxicați cu fum”, au declarat pentru opiniatimisoarei.ro reprezentanții ISU Banat.

Din primele date, se pare că focul a pornit de la un scurtcircuit provocat de un reșou defect băgat în priza.

sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here