DISTRIBUIȚI

Trei bărbați din Vălenii de Munte sunt suspectați că au sustras componente ale unor relee de retransmisie, aparținând unor societăți de telefonie mobilă.

La data de 03.09.2013, în jurul orei 22.30, reprezentantul unei societăți de furnizare a serviciilor de telefonie mobila a reclamat prin S.N.U.A.U. ”112” întreruperea emisiei la releele de retransmisie situate în comuna Drajna.

La faţa locului s-au deplasat lucrătorii Secţiei 11 Politie Drajna care au constatat tăierea mai multor cabluri componente ale antenei. În urma cercetarilor efectuate s-a reușit identificarea a patru suspecți, care încercau să părăsească zona, folosind un autoturism.

Suspecții au fost identificați ca fiind patru bărbați domiciliați în Vălenii de Munte, iar in portbagajul autoturismului au fost găsite mai multe bucăți din cablul provenind de la releul de telefonie mobilă, un topor și un bomfaier.

În continuare se desfășoară activități în vederea stabilirii întregii activități infracționale a suspecților, aceștia fiind inițial reținuți preventiv pentru 24 de ore.

Ulterior, ei au fost prezentați instanței de judecată, care a emis mandat de arestare pe numele unuia dintre ei, iar față de ceilalți măsura preventivă de a nu părăsi localitatea de domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here