DISTRIBUIȚI

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, s-a prezentat, joi dimineaţă, la DNA, unde a fost citat de procurori în calitate de martor, potrivit România TV. Acesta este audiat în dosarul lui Nicu Păun şi Mădălin Voicu.

Ancheta în care parlamentarii Nicolae Păun şi Mădălin Voicu, dar şi fostul preşedinte al ANAF, sunt acuzaţi de corupţie a intrat în linie dreaptă, iar dosarul va ajunge în scurt timp pe masa judecătorilor Curţii Supreme.

Fostul şef al ANAF, Gelu Diaconu, este acuzat că a emis două circulare prin care persoanele implicate în proiectele derulate de Asociaţia Partida Romilor, coordonată de Nicolae Păun, au fost scutite de la plata contribuţiilor la asigurările de sănătate.

Nicolae Păun este suspectat de corupție, spălare de bani și trafic de influență, iar Mădălin Voicu că ar fi intervenit până şi la Guvern pentru promovarea acelor circulare. Prejudiciul adus bugetului Uniunii Europene prin fraudarea proiectelor se ridică, potrivit anchetatorilor, la peste 30 de milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here