DISTRIBUIȚI
hoti-prinsi

Doi bărbați au fost prinși de polițiștii D.G.P.M.B., cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R, imediat după ce ar fi sustras poșeta unei femei care se afla într-un autorism staționat la semafor. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.
În seara de marţi, 11 noiembrie a.c., în jurul orei 21.30, poliţiştii D.G.P.M.B., cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R, au prins în flagrant delict două persoane bănuite de comiterea unei tâlhării asupra unei femei. 
Cei în cauză, doi bărbați de 38 şi 26 de ani, au fost prinși de polițiști imediat după ce ar fi sustras poșeta unei femei care se afla într-un autoturism ce staționa la semafor, prin spargerea geamului şi smulgere.
Imediat după sesizarea comiterii infracţiunii, poliţiştii i-au blocat în trafic și i-au imobilizat pe cei doi.
Ca urmare a intervenţiei prompte, prejudiciul de aproximativ 5.000 de lei produs în urma infracţiunii a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.
Bărbaţii au fost conduşi la sediul poliţiei, unde în urma cercetărilor şi audierilor a rezultat că aceştia ar mai fi comis alte două asemenea fapte.
Astfel, la 20 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, ar fi sustras o geantă cu bunuri personale, aflată pe scaunul din dreapta al unui autoturism oprit la semafor, după ce ar fi deschis portiera neasigurată a autoturismului.
La data de 10 noiembrie 2014, în jurul orei 22.50, ar fi spart geamul portierei asigurate, din dreapta faţă, al unui autoturism staţionat la semafor.
De asemenea, s-a constatat faptul că, în ziua de 10 noiembrie a.c., unul dintre bănuiţi ar fi condus un autoturism, cu numere de înmatriculare străine, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Cercetările sunt continuate de D.G.P.M.B. sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie, furt şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism, fără a deține permis de conducere, cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here