DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din Cluj, cu sprijinul Direcției Operaţiuni Speciale a Poliției Române, au recuperat un prejudiciu de 75.000 de lei, cauzat prin înșelăciuni pe bursa de mărfuri. 2 bărbați au fost reținuți.

La data de 24 mai a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au pus în aplicare 2 mandate de aducere emise pe numele a 2 bărbați, de 40 şi 42 de ani, din Bucureşti şi Giurgiu. Aceștia au fost depistaţi în municipiul Bucureşti.

Ulterior, față de cei doi s-a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune.

Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii aprilie a.c., cei în cauză s-ar fi prezentat ca reprezentanţi ai unor firme de transport marfă, ar fi negociat şi ar fi preluat o comandă de transport de pe bursa de mărfuri.

Marfa, plasă sudată, ar fi fost încărcată de la o firmă din judeţul Ilfov și ar fi trebuit livrată unei firme din municipiul Cluj-Napoca.

Prejudiciul cauzat, estimat la 75.000 de lei, a fost recuperat în totalitate, marfa fiind descoperită de polițiști în depozitul unei societăți din Târgu Neamţ.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Acţiunea a  beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here