DISTRIBUIȚI
catuse

Poliţiştii din Hunedoara au reţinut doi bărbaţi din Brad, bănuiţi că ar fi sustras bunuri din mai multe locuinţe.
La data de 11 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale şi cei de la ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Brad, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Hunedoara au efectuat patru percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de furt calificat.

Din cercetări a reieşit că, în perioada octombrie – decembrie 2014, un bărbat, în vârstă de 27 de ani, ar fi pătruns prin efracţie în trei locuinţe din municipiul Brad, de unde ar fi  sustras două covoare, un cazan din cupru, băuturi alcoolice şi produse alimentare, în valoare totală de aproape 6.000 de lei.

De asemenea, acesta ar fi pătruns prin efracţie în locuinţa unei femei din municipiul Brad, de unde ar fi sustras un televizor, două boxe audio şi băuturi alcoolice, în valoare totală de 2.000 de lei, după care ar fi incendiat locuinţa, cauzând un prejudiciu de aproximativ 100.000 de lei.

Poliţiştii bănuiesc un alt bărbat, în vârstă de 21 de ani, că, în luna octombrie 2014, ar fi pătruns prin efracţie  într-o locuinţă  din municipiul Brad, de unde ar fi sustras bunuri în valoare totală de 4.500 de lei.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând a fi prezentaţi magistraţilor, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here