DISTRIBUIȚI
sgu

De ceva timp, conducerea Societății de Gospodărire Urbană Ploiești a reclamat la Poliție că au fost furați mai mulți arbori de tuia plantați în Ploiești.

Ieri seară, o persoană a anunțat Poliția Locală că a văzut două persoane rupând arbori de tuia din apropierea WC-ului public din piața de la nord, pentru a-i fura. La vederea echipajului de Poliție Locală ajuns la fața locului, însă, hoții s-au urcat într-o mașină și au fugit. Spre ghinionul lor, aveau vestele SGU pe ei, astfel că polițiștii locali și-au dat seama că sunt chiar angajați ai societății păgubite. 

Informația a fost publicată în exclusiviatea pe Incomod.ph

În prezent, cazul a fost preluat de Poliție care mai are dosare de acest gen, ca urmare a unor reclamații făcute de SGU. 
Conducerea SGU a declanșat o anchetă internă. ”Acum încercăm să aflăm cine erau cele două persoane. Am avut mai multe discuții cu colegii mei pe această temă și sper să aflu adevărul. Sper ca acum, având în vedere că polițiștii au declanșat mai multe anchete privind furtul de plante să nu mai existe astfel de cazuri”, ne-a declarat Donald Constantin, directorul SGU. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here