DISTRIBUIȚI

Echipa masculină de handbal a CSM Ploiești a câștigat cu emoții disputa de la Galați, cu Danubius. La capătul unui joc strâns, pe toată perioada derulării lui, ploieștenii s-au impus cu 29-28.

”Am început bine şi am condus în debut, dar în minutul 14 s-a accidentat Claudiu Dediu, care a suferit o uşoară întindere, şi am început să avem probleme. Am fost conduşi la pauză cu un gol, dar am revenit în partea secundă şi în minutul 53 conduceam cu 28-23. Din păcate, am ratat un contraatac, apoi au venit două eliminări şi am suferit puţin pe final, pentru această victorie. E bine că am câştigat şi că avem un moral bun pentru meciul important de miercuri, cu CSM Focşani, în care este obligatoriu să ne impunem”, a declarat coordonatorul secţiei de handbal masculin a CSM Ploieşti, Ion Nicolae.

Ploieștenii nu au prea mult timp pentru a savura suscesul deoarece miercuri vine rândul altul examen  dificil. Pe teren propriu de această dată, CSM este obligată să câștige disputa cu CSM Focșani.

Au participat la succesul de la Galați, în tricoul CSM-ului, Szopka, Antonaru, Rotaru – Capotă (7 goluri), Turcu (5), Stăncioiu (5), Al. Farcaş (4), Dediu (2), Tărîţă (2), Hoinaru (2), Botezatu (1), Zamfir (1) și Hodorogea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here