DISTRIBUIȚI
stavri-300x279

Primarul Iulian Bădescu, deputatul Dragoș Gunia, vicepreședintele UNPR Niculae Daniel, avocatul Daniel Gașpar. Patru persoane care, de la înființarea stopinfractori.ro, acum doi ani, au sprijinit câteva proiecte ale acestui site. 
De când această publicație a început să dezvăluie nereguli din cadrul Poliției Locale, turbatul Cristinel Toader i-a luat pe toți în vizor. Excepție face Iulian Bădescu, căruia Toader i se subordonează atât direct cât și instituțional. Bine, la cât de isteț e Cristinel îl critică și pe șeful lui, primarul, dar mai puțin și cu altă identitate. (e o figură de stil)

Trebuie să fac o precizare. Acele machete care sunt sau au fost pe site reprezintă o modalitate prin care echipa redacțională își arată recunoștința față de persoanele menționate, pentru sprijinul acordat. Persoane care nu au nicio legătură cu politica editorială. 

Revenind la turbatul Cristinel, acesta încearcă indirect să îndepărteze pe oricine susține un proiect al Stop Infractori, încălcându-și flagrant obligațiile de serviciu. O spun susținătorii noștri, colaboratorii noștri, subalternii lui Toader precum și alte persoane care ne-au furnizat și probe în acest sens. 

Într-adevăr, nu mă așteptam ca Toader să îmi facă vreo statuie după articolele apărute. La fel, nu mă așteptam să primesc un pont în fiecare zi legat de tot felul de matrapazlâcuri la care participă direct sau indirect șeful Poliției Locale. Mă așteptam în schimb, ca șeful Poliției Locale să ofere explicații sau să rezolve problemele semnalate. Nu să stea ca struțul cu capul în nisip și să o oblige și pe purtătoarea de cuvânt să încalcea legea, refuzând să răspundă solicitărilor Stop Infractori. 
La anul vreau să demarez un proiect care sper să contribuie la micșorarea cazurilor de pedofilie. Îl aștept și pe Cristiel Toader să se alăture proiectului, independent de articolele apărute. Primește o machetă, în semn de recunoștință. 
Până atunci, îmi permit să îl avertizez public pe șeful Poliției Locale că ”a călcat pe un teren minat” și că orice tentativă de a sa prin care încearcă să mă discrediteze este doar distractivă și nu îmi dă bătăi de cap. Până la urmă nu eu sunt cel care ia calmante și dacă îmi bate cineva în ușă la șase dimineața nu sar pe geam de frică.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here