DISTRIBUIȚI

Acum câteva ore un copil a fost la un pas de moarte după ce zidul unei case a căzut pe el. S-a întâmplat pe strada Tânărul Muncitor din Ploiești.
Potrivit unui martor ocular copilul a dat cu piciorul în zid moment în care mai multe cărămizi s-au desprins și apoi zidul a căzut. Prins sub dărâmături copilul a fost salvat de echipele de intervenție și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

UPDATE:

Copilul de 9 ani strivit sub dărâmături, după ce zidul unei case de pe Strada Tânărul Muncitor a căzut peste el, a murit. Încidentul care a provocat decesul micuţului s-a petrecut în această seară când, susţin martorii, minorul ar fi lovit cu piciorul zidul unei case de pe strada respectivă, moment în care mai multe cărămizi s-au desprins şi au căzut peste el. Imediat, la faţa locului au sosit mai multe echipaje al ISU Prahova dar şi ale Ambulanţei Prahova. Copilul a fost scos de sub dărâmături şi i-au fost acordate îngrijirile medicale de urgenţă. Din nefericire, eforturile medicilor de a-i salva viaţa au fost în zadar. Acesta a decedat la câteva ore de la producerea incidentului. Poliţia şi Parchetul au demarat o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor producerii tragediei.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here