DISTRIBUIȚI

Contabila unei şcoli din Capitală a făcut infarct şi a murit, după ce procurori ai Parchetului Tribunalului Bucureşti şi poliţişti au făcut percheziţii, miercuri, la unitatea de învăţământ la care era angajată. Cercetările vizează un dosar de evaziune fiscală şi delapidarea privind achiziţiile în şcoli.

Femeii, contabilă la Şcoala nr. 96 din Sectorul 4, i s-a făcut rău la scurt timp după ce a aflat că în şcoală au venit anchetatori. S-a prăbuşit în urma unui infarct, a fost dusă la spital, însă nu a mai putut fi salvată, arată News.ro, citând surse judiciare. Potrivit surselor judiciare, femeia nu era vizată în dosar.

În ce şcoli şi de ce au avut loc percheziţii.

Percheziţiile au avut loc la şcolile 96 şi 133 din Sectorul 4 al Capitalei, într-un dosar în care se fac cercetări pentru fapte de evaziune fiscală, delapidare şi corupţie legate de achiziţii în unităţi de învăţământ, au precizat sursele citate.   În anchetă ar fi vizaţi angajaţi ai Direcţiei de Tineret şi Sport din autoritatea locală, pentru modul de desfăşurare a unor licitaţii şi de atribuire a contractelor. Persoanele suspectate în cauză ar fi avut firme interpuse, cărora le erau date nelegal contracte de achiziţii, au precizat sursele citate, pentru News.ro.

sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here