DISTRIBUIȚI
Sorin Constantin silviu consilier

Silviu Constantin, consilierul ex-PDL, care a trecut la PSD, şi-a dat demisia din Consiliul Local Ploieşti! Gestul său vine în urma dezvăluirilor Stop Infractori și Observatorulph.ro privind posibila incompatibilitate a consilierului. 

Contactat de observatorulph.ro, iniţial,  Silviu Constantin a spus sec: „Ce am făcut e la Consiliul Local. Nu am de dat nicio declaraţie pentru observatorulph.ro”. Consilierul nu a dorit să precizeze motivul pentru care a recurs la demisie. Ulterior, Silviu Constantin a revenit cu un telefon şi a susţinut că „a fost un motiv personal. Soţia mea va lucra în străinătate şi toată familia va fi relocată acolo. Inclusiv eu voi pleca în străinătate. Nu puteam să-mi las soţia singură”.

Stop Infractori, în colaborarea cu Observatorulph.ro a publicat mai multe anchete sub titlul ”Consiliul Subteran”  care-l vizau pe consilierul local Constantin Silviu Sorin. Acesta a omis să-şi declare calitatea de acţionar în mai multe firme, mai ales că acestea erau implicate în activitatea de panotaj de pe domeniul public al Municipiului Ploieşti. 
Pe scurt: Constantin a fost asociat al firmei Zelwenger Edeka (Zedeka pentru mofturoşi), până la data de 14.04.2014, când a cesionat acţiunile unei doamne. Tot la fel de clar stabilisem că dânsul a omis în mod repetat să treacă aceste acţiuni în declaraţiile de avere/interese. Apoi stabilisem că firma Zelwenger Edeka (Zedeka pentru mofturoşi) este un jucător important pe piaţa publicităţii stradale din Ploieşti şi că are contracte în derulare cu municipalitatea, contracte pe care consilierul Constantin nu le-a trecut în niciuna dintre declaraţiile de avere/interese completate din 2012 până azi. Ce nu ştiam noi este că în perioada în care era şef al “Comisia de buget finanţe, control, administrarea domeniului public şi privat, studii, strategii si prognoze” a CLP şi acţionar al firmei Zelwenger Edeka (Zedeka pentru mofturoşi), mai precis pe data de 26.02.2014, firma Zelwenger Edeka (Zedeka pentru mofturoşi) primea cu o generozitate incredibilă de la Direcţia Patrimoniu a Primăriei Ploieşti un număr de 16 locaţii noi unde să-şi înfigă panourile de publicitate. Dovada în faximil, aşa cum am obţinut-o prin bunăvoinţa membrilor conducerii Direcţiei Patrimoniu.

Citește și: Consiliul subteran (I) – Constantin Silviu, consilier local PDL, politician sărac și afacerist de succes

locatii panouri

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here