DISTRIBUIȚI
image 2015 02 5 19295152 41 cod galben ninsori

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ninsori si viscol, valabila de vineri la ora 16:00 pana sambata la ora 14:00 in mai multe judete din tara, anunta Mediafax. In a doua parte a zilei de vineri si la inceputul noptii de vineri spre sambata, aria ninsorilor va cuprinde treptat zona Muntilor Banatului si cea mai mare parte a Olteniei, Carpatilor Meridionali si de Curbura. Apoi, pana in dimineata zilei de sambata, ninsorile se vor extinde si in Muntenia si Dobrogea si va continua sa ninga, in general slab, pana in orele dupa-amiezii.

Cantitatile de precipitatii vor fi pe arii restranse mai insemnate, cu precadere in Oltenia si la munte si se va depune strat nou de zapada, local mai consistent.

Vantul va avea intensificari temporare, viscolind si spulberand ninsoarea, in regiunile sudice, dar si la munte, cu viteze de peste 50…60 km/h, iar in sudul Banatului vor depasi 80 km/h. In cursul zilei de sambata, vantul va diminua treptat in intensitate.

Vantul se va intensifica in regiunile sudice inca din dimineata zilei de vineri.  Ninsori, in general slabe cantitativ, vor fi local si in restul teritoriului.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here