DISTRIBUIȚI
french-terrorists

Teroristul Cherif Kouachi a sunat vineri dimineață la postul de televiziune francez BFMTV, imediat după ce, împreună cu fratele său Said, au luat un ostatic și s-au adăpostit într-o tipografie din localitatea Dammartin-en-Goële, la circa 20 km de aeroportul Roissy — Charles de Gaulle. Postul francez de televiziune a menționat că nu a difuzat acest mesaj deoarece nu a vrut să interfereze cu operațiunile forțelor de securitate, scrie Xinhua, citată de Agerpres.

Totodată, autorul luării de ostatici din magazinul evreiesc din Paris, Amedy Coulibaly, a sunat la același post de televiziune, cu puțin înainte de a fi ucis de forțele de intervenție, și a declarat că se supune ‘califului Statului Islamic’, Abu Bakr al Bagdadi.

Potrivit Xinhua, care citează informații difuzate de BFMTV, Coulibaly ar mai fi spus că luarea de ostatici de la Porte de Vincennes a fost ‘sincronizată’ cu operațiunea fraților Kouachi. ‘Ne-am sincronizat operațiunile. Am sincronizat doar începutul,… când au început la Charlie Hebdo, am început și eu cu ofițerii de poliție’, a spus Coulibaly.

sursa: romaniatv.net

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here