DISTRIBUIȚI
amenintare1

 

Scandalul izbucnit în filialele ploieştene ale social-democraţilor au atins punctul culminant în acest weekend, prin ameninţările, adresate telefonic şi prin mesaje puse în cutia poştală, celui care a fost preşedinte interimar al TSD Ploieşti, înainte de controversata proclamare în funcţie a lui Vlad Cosma, fiul preşedintelui PSD Prahova Mircea Cosma.

Incomod.ph publică unul dintre mesajele de ameninţare adresate lui Mihail  Păun, în care este citat şi articolul postat pe site-ul nostru vineri, după şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PSD Prahova, referitor la intenţia social-democratului de a contesta felul în care Vlad Cosma a ajuns peste noapte la şefia TSD Ploieşti.

Textul face referire la serviciul şi familia lui Păun, de care expeditorul anonim, dar uşor de intuit, îi cere să ţină cont când alege de partea cui se poziţionează.

 

După toată această tevatură, presiunile făcute asupra lui Mihai Păun s-au reflectat inclusiv în starea de sănătate a acestuia. Fostul preşedinte interimar al TSD Ploieşti a cerut, duminică, intervenţia unui echipaj de ambulanţă şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a cedat în urma stresului la care a fost supus în ultimele zile.

Sursa: www.incomod.ph

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here