DISTRIBUIȚI
parau

La data de 22 iunie a.c., în albia pârâului Bucovel, comuna Bucov, a fost găsit un cadavru cu identitate necunoscută,  într-o stare avansată de degradare.

La data de 23 iunie a.c., la Serviciul de Medicină Legală Prahova a fost efectuată necropsia cadavrului în cauză, stabilindu-se că ar putea aparţine unui bărbat cu vârsta cuprinsă între 40 şi 50 de ani. Nu au fost constatate leziuni traumatice cauzate prin violenţă. Decesul s-ar fi putut produce în urmă cu mai mult de 30 de zile.

Persoana decedată era îmbrăcată cu pantaloni albaștri de trening, indispensabili albi cu dungi (carouri) albastre, bluză de culoare neagră cu inscripție de culoare albă, tricou negru cu imprimeu alb pe piept, pantofi sport de culoare albă cu talpă albastră, mărimea 40. Purta o brățară de culoare maro (pătrate cu iconițe și mărgele).    

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor decesului şi identificarea persoanei în cauză.

Cei care pot oferi informații despre persoana decedată sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul unic de urgentă 112.

bucov

bucov1

bucov2

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here