DISTRIBUIȚI

La data de 04.09.2013, un bărbat a fost surprins de organele silvice din Azuga în timp ce conducea o autoutilitară încărcată cu brazi și cetină. În momentul depistării, conducătorul auto a fugit de la fața locului.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Azuga l-au depistat pe conducătorul auto, stabilind că acesta nu deținea documente de proveniență pentru materialul lemnos transportat.

În consecință, față de bărbatul depistat a fost luată măsura sancționării contravenționale, iar masa lemnoasă transportată a fost confiscată.

Tot ieri, lucratorii Postului de Politie Ceptura, în timp ce executau serviciul de patrulare pe raza comunei, au identificat in extravilanul satului Ceptura de Jos, in zona Valea-Gardului, doi bărbați, care încarcau intr-un utilaj hipo mai multi arbori de esenta salcam.

Cei doi au fost identificați în persoana a doi bărbați din comuna Ceptura. Fiind intrebati despre documentele necesare in baza carora au dreptul sa taie si sa transporte materialul lemnos, acestia au declarat ca terenul nu le apartine, au fost angajati cu ziua de catre proprietarul pasunii pentru a taia si transporta arborii la domiciliul sau. De asemenea, acestia au declarat faptul ca ei au taiat arborii respectivi, dupa care i-au incarcat in atelajul hipo, urmand a-i transporta la domiciliul proprietarului.

Cele doua persoane depistate, au fost conduse la sediul Postului de Politie, cu atelajul hipo incarcat, unde, in urma masurarii cantitatii de material lemnos de catre padurarul din cadrul Ocolului Silvic Varbila, a rezultat cantitatea de 0,708 mc, ce a fost confiscata si predata in custodie padurarului.

În cauză s-a intocmit dosar penal.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here