DISTRIBUIȚI
Arestat

Doi bărbaţi, bănuiţi că ar fi sustras unelte electrice, au fost surprinşi în flagrant delict de poliţişti şi reţinuţi pentru 24 de ore. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat în totalitate.

La data de 15 februarie a.c., în jurul orei 06.00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, au surprins în flagrant delict doi bărbaţi, bănuiţi de furt calificat.

În fapt, cei doi, de 35, respectiv 39 de ani, au fost depistaţi în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-o hală industrială, situată pe raza comunei Apahida, judeţul Cluj.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, au fost recuperate bunurile sustrase, o parte dintre acestea fiind descoperite în câmp, unde există suspiciuni că ar fi fost depozitate de cei în cauză.

Victima a reclamat un prejudiciu de aproximativ 10.000 de lei, fiindu-i sustrase mai multe unelte electrice (polizoare, motoare).

Cei doi bărbaţi, din comuna Apahida, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar instanţa competentă a luat măsura arestului la domiciliu.

Cercetările continuă, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here